Omslagsbild: I skuggornas makt

Bokserie: Fablehaven (del 3)
Läsålder: 9-12

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2012-03-30
ISBN: 978-91-29-67914-4

I skuggornas makt

En mörk skugga sänker sig över Fablehaven. De onda krafterna är på väg att ta över. Blommor vissnar, de vackra älvorna blir onda och annars fredliga varelser börjar kriga mot varandra. Kan skuggan ha något med Sfinxen att göra? Kan ryktet vara sant, är han verkligen en förrädare? Seth och Kendra förstår att de måste göra något innan allt ljus försvinner från reservatet.

I skuggornas makt är den tredje boken om Fablehaven, det hemliga reservatet för magiska djur och varelser där Seths och Kendras farfar är föreståndare. De två tidigare - Den förbjudna skogen och Aftonstjärnans hämnd - har mottagits med öppna armar av både läsare och recensenter. Serien har blivit en storsäljare världen över.

Brandon Mull har skapat en magisk saga med vältecknade karaktärer, fantastiska miljöer och spännande äventyr. Den innehåller med andra ord allt som en bokslukare kan önska sig! 
Mer om författaren
149 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: mars 2012
Photo

Brandon Mull har arbetat som bland annat komiker, arkivarie och copywriter. Under några år bodde han på Atacamaplatån i Chile där han lärde sig att tala spanska och jonglera. Väl tillbaka i USA förverkligade han sin dröm: att skriva en bok - resultatet blev den bästsäljande fantasyserien Fablehaven.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår