Omslagsbild: Dinosaurier!

Läsålder: 3-6

Översättare: Jenny Vargensten
Utgivningsdatum: 2012-10-15
ISBN: 978-91-29-68410-0

Dinosaurier!

Fantastiska fakta
Dinosaurier! är fullproppad med fascinerande och lättläst fakta om skräcködlor, på land och i luften, stora som små, de snälla - och de hungriga! Visste du att taggödlans klor är hela 30 cm långa? Eller att hjärnan på en Stegosaurus inte är större än en pingisboll?

Naturtrogna och storslagna bilder ger en häftig läsupplevelse - dinosaurierna nästan lyser mot den svarta bakgrunden! På varje uppslag finns det fullt av spännande detaljer, som flikar att vika upp, popup-effekter eller klistermärken, som gör det roligt att läsa på egen hand eller tillsammans.

Det här är en bok som räcker länge, som man kan läsa, titta eller bara bläddra i. Där man kan upptäcka nya saker eller bara fascineras av alla vassa tänder och klor. Förflytta dig till dinosauriernas tid och lär dig massor av spännande fakta under tiden! I slutet av boken finns även en klurig frågesport där du kan testa dina nya kunskaper: Vilken dino var det nu som hade den längsta halsen? Kommer du ihåg?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår