Omslagsbild: Stickan

Bokserie: Stickan (del 1)
Läsålder: 9-12

Översättare: Helena Stedman
Utgivningsdatum: 2013-03-11
ISBN: 978-91-29-68468-1

Stickan

Längst in i slottet, i de mörkaste källarvalven, ger professor Erasmus liv åt det ena bisarra experimentet efter den andra. Men sin allra första skapelse, den tvärhandhöga Stickan, har han sedan länge glömt bort.


År efter år väntar och hoppas stackars Stickan på att hans skapare ska lägga märke till honom, men professorn är alltid upptagen med sitt senaste monster. Så en dag dyker Fulbert Freakfinnare och hans cirkus upp, och Stickan blir lovad ett liv i rampljuset. Ett liv långt utanför slottsmurarna. Vilken dröm! Eller?

Mer om författaren
Photo

Guy Bass är en brittisk skribent, framgångsrik författare, vikarierande teaterregissör, och före detta superhjälte (eller snarare, han trodde han var det när han var liten) som har tilldelats flera tunga priser i sitt hemland.

Eftersom han har vuxit ur sin Stålmannen-kostym har han gått över till att på heltid skriva barnböcker och pjäser till teatern, både för vuxna och barn. Det händer även att han då och då ritar lite.

Guy bor i London tillsammans med sin fru – men utan hund. Ställ frågor till honom eller berätta bara hur fantastiskt han är på: guy@guybass.com

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår