Omslagsbild: Eddie får en lillebror


Läsålder: 0-3

Utgivningsdatum: 2013-03-05
Recensionsdatum: 2013-03-25
ISBN: 978-91-29-68640-1

Eddie får en lillebror

Eddies lillebror är ny. Han ska också bo här nu. I samma hus som Eddie, med samma mamma och samma pappa. Hur ska det gå?

- Gulle gulle gulle!

- Plutte plutte plutte!

Så säger mamma och pappa. Eddie tycker inte det är kul. Han är en stor kille och tycker att det räcker nu.

En charmig berättelse med mycket humor om Eddie. Uppföljare till Eddie och julen (2012).
Mer om författaren
59 kr Nedladdningsbar bok - PDF
Utgiven: juni 2017

SENASTE RECENSIONERNA

"Jesús Veronas karaktärer stämmer fint med texten; de bjuder på stora känsloyttringar och en rejäl dos humor." / Anna Matzinger, Vi Föräldrar "Lisa Bjärbo hanterar temat på ett vardagsnära och ändå lite busigt sätt, med en berättelse som inte backar för det som är jobbigt samtidigt som allt som är så mysigt med syskon också får plats. Jesús Veronas karaktärer stämmer fint med texten; de bjuder på stora känsloyttringar och en rejäl dos humor."Anna Matzinger, Vi Föräldrar

”Det roligaste som finns är att hitta på karaktärer till en ny bok, och bygga upp deras liv med byggkloss efter byggkloss. Var bor hon? Hur ser det ut runt omkring henne, vem lever hon med? Hur mår hon? Vad gillar hon? Och hur tänker han? Vad drömmer han om? Hur har han blivit som han blivit? Det är lite som att lägga ett pussel. Ingen bit får saknas, om bilden ska bli hel för den som läser boken. Jag måste känna de jag skriver om som om de fanns på riktigt.”

Lisa Bjärbo, född 1980, är journalist och författare. Hon släppte sin första ungdomsroman Det är så logiskt alla fattar utom du 2010. Sedan dess har det blivit en rad roliga och sorgliga nutidsförankrade böcker om vardag, relationer och känslor för barn och unga i olika åldrar. Och så några bilderböcker om dinosaurier också!

Priser och utmärkelser:

Nils Holgersson-plaketten för Allt jag säger är sant (2013)

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår