Omslagsbild: Minsta bakboken

Läsålder: 6-9

Fotograf: Eva Ankarvall
Utgivningsdatum: 2013-04-16
Recensionsdatum: 2013-04-29
ISBN: 978-91-29-68710-1

Minsta bakboken

Baka bröd och bullar, grädda småkakor, vispa smet, och slicka skålar. Det finns så mycket kul att göra i köket när man är en ganska liten bagare!

Svante och jag har gjort en bok full med goda bakverk. Söta och salta. Stora och små. Det finns kakor för chokladälskare, bröd för de som är mellanmålshungriga, smarriga tips för kalasfixare och ljuvliga nutellabiskvier för de riktigt sötsugna.

Minsta bakboken är en bok för de yngsta bagarna med bilder och tydliga anvisningar för alla moment. En bok som ger självförtroende till den allra osäkraste novisen i köket. Alla recept är godkända av den mest kräsna finsmakaren Svante, sex år.

Så på med förklädet alla bagarbarn!

Hälsar Johanna


Här är de flesta av bakverken som är med. Dessutom innehåller boken baktips och varianter på flera av kakorna.

Kokostoppar
Chokladrutor med rice krispies
Drömmar
Chokladbollar och trollbollar
Chokladsnittar
Hallongrottor
Müslikakor
Kladdkakemuffins
Vanilj- och chokladcupcakes
Rulltårta
Hallonrutor
Nutellabiskvier
Tigerkaka
Kanelbullar
Focaccia
Scones
Spisbröd

Enkla steg-för-steg-recept får bakningen att gå som en dans!
Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

"lustfyllda steg-för-stegbilder" / Erika Hallhagen, Svenska Dagbladet "Trots detta måste man ändå tillstå att Johanna Westmans 'Minsta bakboken', som kommeri april, mer lekfullt klarar av att förmedla fakta. Med pedagogiska och lustfyllda steg-för-stegbilder bjuder hon och sonen Svante Gandini läsarna att själva smula runt med ingredienser som rörs ihop till tigerkakor och biskvier." Erika Hallhagen, Svenska Dagbladet 
"lustfyllda steg-för-stegbilder" / Erika Hallhagen, Svenska Dagbladet "Trots detta måste man ändå tillstå att Johanna Westmans 'Minsta bakboken', som kommeri april, mer lekfullt klarar av att förmedla fakta. Med pedagogiska och lustfyllda steg-för-stegbilder bjuder hon och sonen Svante Gandini läsarna att själva smula runt med ingredienser som rörs ihop till tigerkakor och biskvier." Erika Hallhagen, Svenska Dagbladet 

Johanna Westman har skrivit en rad kokböcker för barn och vuxna, bland annat Nya Första Kokboken, Minsta Bakboken, Minsta Kokboken, Första och Andra Mosboken, Första Kokboken i världen och Johanna Westmans Barnmat. Hon driver kockfritids och syns ofta som kock i SVT:s Go'kväll.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår