Omslagsbild: Imorgon är allt som vanligt

Läsålder: 9-12

Utgivningsdatum: 2014-03-04
Recensionsdatum: 2014-03-24
ISBN: 978-91-29-69054-5

Imorgon är allt som vanligt

Lillan, eller Lilian som hon egentligen heter, har en mamma som ibland dricker för mycket. Snart är det luciafest i skolan, men vill Lilian vara med om inte mamma kan komma och titta? Läraren Viktor tjatar om utvecklingssamtal och ställer massa jobbiga frågor som Lilian inte vill svara på.

Som tur är har hon sin bästis Nina, och storasyskonen Tanja och Tintin. Nina, som Lilian inte vågar berätta sin hemlighet för, Tanja, som mest är sur och ilsken, men som egentligen är världens schysstaste, precis som Tintin, storebrorsan som flyttat hemifrån och är ihop med Nelly. Fast det där med mamma skaver hela tiden, som en klump av oro. Tänk om någon får reda på hemligheten?

Imorgon är allt som vanligt är en fin, kärleksfull och berörande berättelse om en familj som många andra, om svårigheter och sorg, och om ett angeläget ämne, ovanligt i barnböcker.
Mer om författaren

SENASTE RECENSIONERNA

Lyssna på Bokslukarsällskapets podcast Bokslukarsällskapet har läst Imorgon är allt som vanligt av Lina Stoltz.
www.barnensbibliotek.se
Lyssna på Bokslukarsällskapets podcast Bokslukarsällskapet har läst Imorgon är allt som vanligt av Lina Stoltz.
www.barnensbibliotek.se
116 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: mars 2014
86 kr Nedladdningsbar bok - E-bok
Utgiven: mars 2014

Lina Stoltz är född 1974 och bor i Överkalix med man och två döttrar. Hon är lärare i svenska och engelska och debuterade som författare 1998. Du föll och jag för dig är hennes sjunde bok.

Lina Stoltz tilldelades Norrlands barn- och ungdomslitteraturpris 2015 för sin bok I morgon är allt som vanligt.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår