Omslagsbild: Katten Nils - Söndagsdisk

Bokserie: Katten Nils (del 2)
Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2016-05-20
Recensionsdatum: 2016-06-11
ISBN: 978-91-29-69724-7

Katten Nils - Söndagsdisk

I den nya boken löser Nils sommarmysteriet med juvelkuppen, Morris rör sig snabbare än ljusets hastighet och Kattis lurar gottgrisen Lisa Sylt. Men hur tänker egentligen fiskar, hur kan man fuska med städningen och disken? Elake Morr blir anklagad för att ha snott tv-spelet men vad är det egentligen som hänt?

Katten Nils är en av de stora läsarfavoriterna i Kamratposten sedan 2007. Nu kommer serien om Nils och hans knasiga kattgäng med ny bok. I halsbrytande och hutlöst roliga strippar får vi följa den inte så smarta Katten Nils som är kär i Lisa Sylt. Och kompisarna Morris, Kattis, Semlan och Tigris mm. Ibland dyker Elake Morr upp och då får man passa sig.

111 kr Bok - Häftad
Utgiven: maj 2016

Jag heter Johanna Kristiansson och ritar mestadels för barn. Jag är mångfacetterad, men har flest fans hos den yngre publiken :)

Det blir mycket serier, men även en del läromedels- och barnboksillustration, korsord och pyssel. Och så flänger jag runt och håller i serieworkshops för barn på skolor och bibliotek, mycket roligt!

Jag tecknar serierna om Katten Nils och hans vänner tillsammans med kollegan Joakim Gunnarsson. Den har gått i Kamratposten sedan 2007. Jag gör även serien "Bittra Djur" tillsammans med Jonas Darnell i serietidningen Herman Hedning.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår