Omslagsbild: Näcken i Riddarfjärden

Bokserie: Jacks förbannelse (del 3)
Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2017-04-07
Recensionsdatum: 2017-04-15
ISBN: 978-91-29-69861-9

Näcken i Riddarfjärden

Jacks förbannelse

Det lurar faror bakom varje hörn i Stockholm, och överallt jagas vampyren som härjar i stan. Men Jack har i alla fall hittat Wanda vid liv, fast det kan han inte berätta för någon, inte ens för sina föräldrar. Wanda har nämligen en fruktansvärd hemlighet, och det finns bara en i hela Stockholm som kan hjälpa dem. Stans farligaste och mest opålitliga varelse: Näcken!

Näcken i Riddarfjärden är tredje delen i serien Jacks förbannelse, som tar vid där succéserierna Jakten på Jack och Spådomen om Jack slutar. En perfekt läsa själv-bok: lagom lång, högt tempo och med cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare. Anna Sandlers bilder ger liv åt fantastiska varelser och spännande miljöer!

Mer om författaren
112 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2017
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: april 2017
75 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Anastasios Soulis
Utgiven: maj 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Mod och vänskap finner många uttryck i böckerna och i just den här volymen handlar det väldigt mycket om tillit, som skildras uttrycksfullt av författaren Martin Olczak.” /BTJ ”Anna Sandlers illustrationer växlar mellan vinjetter och helsidesillustrationer och ger stöd till texten. Dessutom bjuder hon på några fina vyer från det nutida Stockholm som ger igenkänningens välbehag. Helhetsbetyg: 4.”

Martin Olczak är född 1973 och har givit ut ett tjugotal barnböcker, inte minst äventyrsserien Jakten på Jack och böckerna om Megakillen. Han har också skrivit tv- och filmmanus och jobbat som journalist. 2013 romandebuterade han för vuxna med Akademimorden (Norstedts).

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.