Omslagsbild: Mademoiselle Oiseau, dagbok/skissbok


Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2017-04-07
ISBN: 978-91-29-70047-3

Mademoiselle Oiseau, Bonjour!

Samla dina tankar, teckningar, funderingar och de där alldeles speciella minnena.

Inspireras av Lovisa Burfitts fantastiska illustrationer på sidorna, och upplev den magnifika Mademoiselle Oiseau med text och citat från böckerna.

En bok full med olinjerade sidor som väntar på att fyllas med upplevelser, drömmar och fantasier! Boken kan förslutas med ett silvergrått gummiband.

Paris-chic anteckningsbok/dagbok som funkar för alla åldrar. Perfekt om man vill kombinera att skriva och skissa samt inspireras av Mademoiselle Oiseaus magiska värld.

Mitt i Paris, inte långt från floden Seine, ligger en lång och bred gata, avenue des Temps Perdus. Gatan kantas av grönprickiga träd som växer i varsin liten sandcirkel där franska hundar lägger en och annan crotte. Mitt på avenue des Temps Perdus ligger ett vackert gammalt hus, och högst upp i det huset bor Mademoiselle Oiseau.
Ur Boken om Mademoiselle Oiseau

Mer om författaren
85 kr Merch - Anteckningsbok
Utgiven: april 2017

Andrea de La Barre de Nanteuil, född 1976 i Lund, numera bosatt i Paris där hon arbetar som PR-ansvarig på ett modehus. Hon skriver i sitt köksfönster där hon har utsikt över oändligt många av stadens typiska gråa zinktak, och inspireras av les années folles, 1930-talets couture-kläder och långa promenader längs Seine. 

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår