Omslagsbild: Stora roliga korsord


Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2017-05-26
ISBN: 978-91-29-70513-3

Stora roliga korsord

6-12 år

En stor samling med över 80 korsord i olika svårighetsgrader som räcker länge!
Alla ord är illustrerade med färgglada bilder och lösningar finns längst bak i boken.
Kul hjärngympa och rolig utmaning för barn mellan 6 till 12 år!
Korsorden innehåller även små ordpyssel och du får rimma och leta bokstäver som gömmer sig i korsorden.

En rolig korsordsbok för barn med spännande och kluriga kryss som ger kul tidsfördriv och utmanar tankeförmågan samt ger ett utökat ordförråd.

Mer om författaren
94 kr Merch - Korsord
Utgiven: maj 2017

Jag är född 1974 i Buenos Aires och kom till Sverige som 4-åring.
Efter estetisk linje på gymnasiet fick jag anställning som animatör på det som då hette SF-animation, senare Happy Life Animation. Där kom jag att jobba i flera år med animation och karaktärsdesign till tecknade tv-serier. Efter det jobbade jag några år som animatör och illustratör till dataspel på Gammafon Multimedia.
2008 började jag arbeta med den första boken om SVT- karaktären Bolibompa-draken: Men … det är ju Bolibompa-draken! Mats Wänblad är författaren och jag illustrerar och vi har redan skapat fyra böcker i serien. Det är himla kul att få jobba med en karaktär som nästan alla barn i Sverige känner till!

Förutom egna bilderböcker jobbar jag med kända barnbokskaraktärer som LasseMajas Detektivbyrå och Mamma Mu och Kråkan. Det är svårt och skoj att försöka bygga vidare på en redan skapad värld utan att förvanska den. Det har blivit en rad pysselböcker, och i pysslen är det dessutom roligt att få använda sin kreativitet på ett sätt där inte själva tecknandet står i fokus, utan utmaningen att hitta på lagom svåra knepigheter för små barn.

P.S. Micaela Favilla är också bra på att skapa fina bakverk. Hon är utbildad konditor!

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår