Omslagsbild: Djuren i skogen ylar, piper & hoar

Bokserie: Peka Lyssna
Läsålder: 0-3

Utgivningsdatum: 2017-09-22
ISBN: 978-91-29-70429-7

Djuren i skogen ylar, piper & hoar

Sarah Sheppards böcker om Djuren i skogen får nu sällskap av en högljudd lätesbok. Lyssna på djuren i skogen i ny ljudpekbok. Hur låter ugglan, groden, musen och räven? Lyssna och härma. Kul och aktiverande för de minsta barnen.

Sarah Sheppards Djuren i skogen tar ett personligt grepp på skogens invånare och introducerar stora och små djur för de minsta läsarna. I bokserien får man läsa sig vilka fiender som sover ihop, att haren äter sin mat två gånger och att ekorren inte gillar dåligt väder. Med humor och expertis är Sarah Sheppard en storfavorit hos tusentals barn. Med sina böcker om hajar, kartor, dinosaurier och djuren i den svenska skogen har hon lärt både unga och gamla saker vi inte visste vi ville veta.

Mer om författaren
94 kr Bok - Board book
Utgiven: september 2017

Sarah Sheppard, född 1971, är uppvuxen i Sollentuna och Atlanta, USA. Hon bor med man och tre pojkar i ett radhus bland höga tallar, strax söder om Stockholm.

Sarah är illustratör, formgivare och författare. Hennes första bok Massor av dinosaurier nominerades till Augustpriset 2008. I sitt nästa liv är hon paleontolog med hatt och gräver efter fossil i Gobiöknen.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår