Omslagsbild: Teaterspöket

Bokserie: Lättläst
Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2019-05-17
ISBN: 978-91-29-71407-4

Familjen Monstersson: Teaterspöket

Familjen Monstersson 12

Ebba och Boris leker uppe på vinden hemma hos Boris. Där hittar de en skattkista med en massa kläder och kommer på att de ska göra en teaterpjäs att spela för sina familjer. De hittar på pjäsen och förbereder allt. Det enda som är svårt att bestämma är vem som ska spela spöket, men när de väl löst det kan ju inget gå fel. Eller?

Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare.

Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.

Mer om författaren
89 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2019
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Christian Fex
Utgiven: juni 2019

SENASTE RECENSIONERNA

”Boken Teaterspöketär en mysryslig berättelse om att vara rädd för att göra bort sig, men hur saker kan lösa sig på ett oväntat sätt. [...] Författaren Mats Wänblad har som vanligt fingret på vad nybörjarläsaren tycker om att läsa om. Helhetsbetyg: 4.” Anna Hjerpe
BTJ

NYHETER

Fyra nyheter i vår Lättläst-serie

Kul och lättläst för dig som just börjat läsa själv!

Illustratör: Pelle Forshed
Se fler nyheter

Mats Wänblad är en mångsidig författare och översättare. Han skriver alltifrån bilderböcker till faktaböcker (bl.a. faktaboksserien om Rut och Knut och delar i serien Så funkar det). På senare år har Mats även skrivit en hel del skönlitterärt för barn i skolåldern, däribland den älskade och ständigt aktuella lättlästserien Familjen Monstersson, som han skapar tillsammans med illustratören Pelle Forshed.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår