Prinsessor

- Sju sagor

av Antologi

Illustratör: Lisa Moroni, Jesus Verona, Catarina Kruusval, Lisa Kleinschmidt Lanning, Matilda Ruta, Sara Gimbergsson, Kristina Digman, Mia Maria Güettler
Läsålder: 3-6
Inget är så efterlängtat av sagoälskande 4-5-6-7-åringar som en riktig saga om prinsessor med underbart generösa bilder till. Inget är heller så lättlyssnat eller fantasieggande som en sådan fängslande och spännande saga med lagom mycket dramatik och ett lyckligt slut!

Sju av de bästa, vackraste och mest älskade sagorna om prinsessor är nu samlade i en vacker sagobok med ljuvliga nygjorda bilder. Samlingen innehåller Snövit, Askungen, Törnrosa, Rapunsel, Prinsessan på ärten, Kung Trastskägg och Skönheten och odjuret. Dessutom finns i samlingen Törnrosa var ett vackert barn, sången som också är en danslek, samt den fina versen Mitt mandelträd. I boken hittar man avslutningsvis en vacker grön groda – att pussa eller bara begrunda. Kort sagt, en riktig önskebok för småprinsessor!

Sagorna är bearbetade av Ylva Blomqvist. Nya illustrationer av Catarina Kruusval, Kristina Digman, Mia Maria Güettler, Sara Gimbergsson, Lisa Kleinschmidt Lanning, Lisa Moroni, Matilda Ruta och Jesús Verona.

Dela med andra

  • Tipsa en vänTipsa en vän
  • Blogga omBlogga om

Bloggat om boken

Nya bilderböcker 19/12 2013

19 december 2013 från bibvik

Fler titlar

  •  
  •  
  •