Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem

"Berättelsen inspirerar barn till att använda sin fantasi, för visst börjar man tänka på hur den sanna versionen skulle kunna vara även med andra sagor."
”En fantasirik uppladdning inför julafton.”
”... en knäppt rolig och oerhört varm julsaga som är som ett äventyr. En saga du kommer läsa för dina barn och barnbarn många jular framöver.”
”I händerna på fantasyförfattaren Mats Strandberg har adventsboken, trots sin i grunden statiska form, blivit till en både fartfylld och klok bok som kan förtjäna att bli en klassiker i sitt slag.”
”Årets adventsbok från Rabén & Sjögren är en spännande saga med tjugofyra oväntat roliga kapitel.” Lotta Olsson
”Formatet är stort och lyxigt med stora bilder i färg, luftig text och korta kapitel med lagom spännande cliffhangers till nästa dag. [...]

Perfekta boken att inte bara läsa hemma med andra ord utan även i förskola och skola! [...] det är verkligen en spännande, rolig och fartfylld adventsbok som dessutom som en bonus dessutom är väldigt tänkvärd. Gillar den verkligen! Betyg: 5/5”

”En kanonbok för högläsning varje dag fram till julafton!”
”Bedårande underbart med den perfekta julkänslan.”
”Det här är både en rolig och tänkvärd saga! Med spänning, humor och cliffhangerslut! OMG vad bra gjort det är! Både text och bild!”
”[...] helt underbart sagolik, stämningsfull och lagom spännande. Den perfekta adventskalenderboken enligt mig”
BTJ
”Bilderna skapar stämning och lyfter fram det fantastiska och dramatiska i Strandbergs text. Sammanfattningsvis är Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem en alldeles utmärk högläsningsbok att samlas kring. Helhetsbetyg: 4.” Dag Hedberg

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.