Prästgårdens hemlighet

”Det här är böcker helt rätt i tiden, lättlästa och lagom spännande dessutom.”
"Tobias Söderlund har med lätt och varsam hand fångat både språk och attityder hos mellanåldersbarn - och deras föräldrar. Det är väldigt bra gjort."
”Spökboken om Borgvattnets prästgård är underhållande och djup”
”Förjävla läskig och bra bok, läs den! Tipsa kidsen!”
”Det blir helt enkelt en tokspännande bok, en riktig bladvändare från första stund. Och fortsättning följer - detta är del ett i en serie.”
”Prästgårdens hemlighet är verkligen skrämmande och spännande bladvändare som fick mig att läsa ut boken på något dygn [...] fantastisk rysare som är värd sina fem av fem.”
”Boken är spännande, mystisk och har en medryckande handling. [...] En strålande debut!”
”Den är en riktig liten hit faktiskt. [...] Det här är riktigt bra grejer!”
”Prästgårdens hemlighet hade allt för att jag skulle sluka den och jag är säker på att den kommer gå hem hos många andra spökintresserade också!”
”Och ja, den är lika bra som jag trodde att den skulle vara.”
BTj
”...barn i mellanåldern till yngre tonår lär rysa och tjusas utmärkt. Ett plus är att prästgården finns på riktigt och att händelser där influerat till denna berättelse. Slutet lovar en fortsättning om kameran som fångar spöken. Helhetsbetyg: 4.” Per Berg

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.