Minnesskrinet

”Källner och Johnsson levererar återigen högkvalitativ barnlitteratur som tar med oss på ett medryckande rymdäventyr ... Detta är verkligen en otroligt välarbetad serie som älskas lika mycket av mig som tioåriga sonen.

 Imperiets arvingar väcker sann läsglädje!”

”Har ni inte läst hela serien än? Vilken tur du har som har den framför dig, jag är avundsjuk. [...]

Hur mycket spännande saker kan man egentligen trycka in i en bok? Oskar Källner är en mästare på det. Vi kastas från händelse till händelse, den ena mer dramatisk än den andra, men samtidigt hänger allt ihop och ingen röd tråd lämnas hängande. [...] Karl Johnssons illustrationer är detaljerade och perfekta till det här.

”Så slutresultatet blir ännu en underhållande del i en serie som är en stor homage till genren.”
”Det var så roligt att få läsa mer om Alice och Elias och få följa med dem på ännu ett spännande äventyr som innehöll möten med nya varelser, action och mycket mer. [...]

Språket var målande och tillsammans med Jonssons illustrationer kändes boken verkligen levande och även om boken är skriven för 9-12 åringar så passar det mer än utmärkt att läsa som vuxen också.”

”Känner mig repetetiv… men Källners laservassa penna i kombination med Johnssons magiska illustrationer bildar ett fantastiskt resultat. [...] Lyckan när man förstår en halvsmal och insmugen referens.”
BTJ
"Det är välskrivet, intressant och mycket spännande läsning. Helhetsbetyg: 5." Fia Idegård

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår