Queera tider

"Boken är fint illus-trerad av Adrian Malmgren och passar utmärkt att läsa från mellanstadiet upp till vuxen ålder. Detta är inte bara en bok för personer som passar in på HBTQ-spektret utan den är både intressant och lärorik för alla."
”Queera tider är en bok som jag tycker borde köpas in till ALLA skolbibliotek. [...] Illustrationerna i boken är färgglada, härliga och inkluderande. [...] Betyg: 5 av 5”
”Bokens författare skriver informativt, kunnigt och lättfattligt om ett brinnande viktigt ämne, som vi alla bör öka vår förståelse kring ...”
”Genomgående i boken är en starkt uttryckt empati och respekt som smittar av sig på läsaren. Alltihop väldigt sympatiskt helt enkelt.

[...] Adrian Malmgrens illustrationer känns kanske lite naiva, nästan barnsliga i förstone, men om man studerar dem närmare ser man att de har f ler djup, är vassa med människor som inte ber om ursäkt för sig. Just det understryker denna bok om och om igen: Du har rätt att vara dig själv.” Josephine Askegård

"Boken riktar sig framför allt till ungdomar, men fungerar utmärkt också för alla som vill bilda sig." Shora Esmailian
BTJ
”Boken informerar på ett mycket bra sätt, och den inspirerar även den som vill engagera sig och ger råd, tips, peppning och stöd. [...] med häftiga bilder som passar perfekt till texten. Queera tider är en suverän och mycket viktig bok! Helhetsbetyg: 5.”

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår