Fotograf: Beatrice Engman

Press images

Aktuell med: Joel spelar innebandy: Turneringen

Jag har alltid gillat att läsa och skriva. Redan på högstadiet, under en praovecka på folkbiblioteket hemma, bestämde jag mig för att bli bibliotekarie. Då var det böckerna och läsningen som avgjorde inriktningen, men med tiden har även mötet med olika människor blivit viktigt.

Från och till har även skrivandet funnits med i mitt liv. Jag var aldrig någon stjärna på att skriva uppsatser i skolan. Men skrivit har jag ändå alltid gjort. Under gymnasietiden skrev jag för en lokaltidning samt för en lokal frimärkstidning för unga. Sedan vilade skrivandet under ganska många år, även om jag hela tiden samlat idéer och uppslag. Idéer som jag samlat på mig på små lappar eller i mobilen. Redo att stoppas in i en text där de passar.

För några år sedan återupptog jag skrivandet igen. Jag har jobbat många år som barnbibliotekarie och vet hur viktigt det är med bra böcker för nybörjarläsarna och även lättläst för de äldre barnen. Därför föll det sig naturligt för mig att skriva för de som precis lärt sig läsa. Jag tror att nybörjarläsarna ofta vill läsa om något som de kan känna igen sig i. Sport är något som intresserar många barn och det finns en hel del böcker som handlar om sport, framför allt fotboll. Men det finns så många andra sporter. Innebandy lockar många och inspirationen till mina böcker har jag fått genom att en av mina söner spelar innebandy.


 

Läs mer Dölj
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2017
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2016
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: december 2015
99 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2015
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2015
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2015
76 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: januari 2014

SENASTE RECENSIONERNA

Joel spelar innebandy: Turneringen
"Turneringen är en lättläst och engagerande bok för nybörjarläsare med ett sportintresse. Helhetsbetyg: 4." /BTJ
Joel spelar innebandy: Första träningen
"Första träningen är den första boken i det som glädjande nog verkar bli en serie, 'Joel spelar innebandy' (nästa bok heter 'Utvisningen'). Vad bra! För jag vill ha fler böcker om Joel att sätta i händerna på de där sporttörstande nybörjarläsarna."
carolinalandin.blogspot.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.