Mari Kanstad Johnsen

Foto av:

Göran Segeholm

Mari Kanstad Johnsen, född 1981, är utbildad vid Kunsthøgskolen i Oslo och Konstfack i Stockholm. Livrädd på Playan är den första boken där hon ligger bakom både bild och text.

Relaterat

Djuren sover

Om boken

Den perfekta godnattboken för alla pigga barn och deras trötta vuxna.
Det är kväll, men Bo är alldeles full av bus och skoj.– Läggdags, säger mamma.Bo ställer sig på ett ben.– Men jag har redan lagt mig, säger han. För jag är en papegoja!I Djuren sover får vi följa Bo som inte vill gå och lägga sig och hans mamma som berättar om olika djur samtidigt som hon leder honom från badet och tandborstningen till sängen och sömnen.Men hur sover egentligen djuren? Havsuttrarna håller i varandra när de sover, så att de inte glider isär på det stora havet. Surikaterna sover i grupp, för att hålla värmen. Och fladdermössen sover upp och ner, så mardrömmarna rinner ut genom öronen! För alla måste sova. Giraffer, papegojor, björnar – och till slut också Bo.Kärleksfullt, varmt och barnnära av den norska författaren Kjersti Annesdatter Skomsvold och den prisbelönta illustratören Mari Kanstad Johnsen. Underbar högläsning för en mysig godnattstund.

Kjersti Annesdatter Skomsvold, Mari Kanstad Johnsen

Djuren sover

Relaterade artiklar

Underbar högläsning för en mysig godnattstund

I flerfaldigt prisade Djuren sover får vi följa Bo som inte vill gå och lägga sig och hans mamma som berättar om olika djur samtidigt som hon leder honom från badet och tandborstningen till sängen och sömnen. En perfekt godnattbok för alla pigga barn och deras trötta vuxna!