Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Bergtagen

Camilla Sten är född 1992 och författare till de hyllade skräckromanerna Staden och Arvtagaren på Norstedts, och Bergtagen som är första delen i en spänningstrilogi för unga vuxna på Rabén & Sjögren. Hon skriver även rysartrilogin Havsfolket tillsammans med Viveca Sten. 

Läs mer Dölj
59 kr Bok - Pocket
Utgiven: januari 2021
Bergtagen
"Jag är fängslad från första till sista sidan [...] Skriv fort nu, Camilla Sten, jag väntar otåligt." Stina Nylén
Göteborgs-Posten
Bergtagen
”Camilla Sten har en helt egen ton: sträv, lite ensam och frusen. Nu vänder hon sig till unga vuxna, med lika självklar tonträff som tidigare.” Lotta Olsson
Dagens Nyheter
Bergtagen
”En roman för unga vuxna, i samma anda som Engelforstrilogin.”
Norra Skåne
Bergtagen
”Camilla Sten lyckas med att göra berättelsen spännande från början till slut.”
Agnes Bokblogg

NYHETER

”I samma anda som Engelforstrilogin”

Bergtagen är första delen i en trilogi av Camilla Sten. En bok om en liten stad långt inne i de jämtländska skogarna, och en gammal internatskola med mörka hemligheter.

Fotograf: Kajsa Göransson

Mystiska försvinnanden och en internatskola med mörka hemligheter

En elev försvinner från Järvhöga Läroverk, en gammal internatskola belägen i Jämtlands skogar. En kedja av skallgångar, polisutredningar och ryktesspridning drar igång. Camilla Stens första ungdomsroman bjuder på stark spänning och magisk realism och är första delen i en trilogi där förflutet och nutid vävs ihop i ett samhälle där alla känner alla.

Fotograf: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår