Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Bergtagen

Camilla Sten är född 1992 och har tidigare gett ut skräckromanen Staden på Norstedts (2019). Hon skriver en kritikerhyllad rysarserie tillsammans med Viveca Sten, och är även aktuell med en spänningstrilogi för unga vuxna på Rabén & Sjögren.

Läs mer Dölj
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
Bergtagen
”En roman för unga vuxna, i samma anda som Engelforstrilogin.”
Norra Skåne
Bergtagen
”Camilla Sten lyckas med att göra berättelsen spännande från början till slut.”
Agnes Bokblogg
Bergtagen
”Camilla Stens inledning på en trilogi är unik och lovande, och ger sannerligen mersmak. Spännande, välskrivet, professionellt!”
Tusen sidor
Bergtagen
”Det är skolavslutningstider och jag har läst en perfekt presentbok för alla unga som gillar att läsa om relationer blandat med en smula magik och nordisk folktro.”
och dagarna går...

NYHETER

”I samma anda som Engelforstrilogin”

Bergtagen är första delen i en trilogi av Camilla Sten. En bok om en liten stad långt inne i de jämtländska skogarna, och en gammal internatskola med mörka hemligheter.

Fotograf: Kajsa Göransson

Mystiska försvinnanden och en internatskola med mörka hemligheter

En elev försvinner från Järvhöga Läroverk, en gammal internatskola belägen i Jämtlands skogar. En kedja av skallgångar, polisutredningar och ryktesspridning drar igång. Camilla Stens första ungdomsroman bjuder på stark spänning och magisk realism och är första delen i en trilogi där förflutet och nutid vävs ihop i ett samhälle där alla känner alla.

Fotograf: Kajsa Göransson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.