BTJ

Viggo och kärlekskaoset

”Längtan, vänskap, ångest och skratt sammansmälter fint i text och bild. Helhetsbetyg: 4.” Christina Wedenmark

Viggo och mammalivet

”Det är psykologiskt och välkomponerat om förväntningar och acceptans. Läs båda, läs tillsammans!”
BTJ

Viggo och mammalivet

”Lisa Bjärbos språk är vardagsnära och uttrycksfullt. Johanna Magorias svartvita bilder fångar situationerna i texten på samma barn-nära sätt. En utmärkt högläsningsbok! Helhetsbetyg: 4.” – Tine Billing.

Viggo och rädslolistan

”Lisa Bjärbo har i samarbete med illustratören Johanna Magoria skapat en finstämd berättelse för lågstadiet om något helt vanligt som pojkar sällan förväntas ge uttryck för.”

Viggo och rädslolistan

”Lisa Bjärbos bok " Viggo och rädslolistan" sätter fingret på hur det är att känna saker som man inte vågar erkänna för någon annan, fast det i själva verket inte hade varit så farligt. Jag kan lova att det här är läsning med stor igenkänningseffekt.”

Viggo och rädslolistan

"Om att vara rädd men vilja våga. Jag gillar det normbrytande hos Lisa Bjärbo. Hon vågar alltid ta nya vägar med sina historier och låter gärna sina karaktärer göra det oväntade. Lisa skriver också sin historia med lätthet och med humorn hela tiden närvarande. Karaktärerna är trovärdiga och på riktigt. Hon knyter väldigt fint ihop Viggos historia."

BTJ

Viggo och rädslolistan

"Den medryckande berättelsen tar barns känslor på allvar. En fräsch och viktig kapitelbok att uppleva och prata om! Helhetsbetyg: 4" – Tine Billing.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår