TÄVLING: Vinn ett Maja-kit!

Våren är på intåg och vad passar då bättre än att utforska skogen och naturen tillsammans med den älskade barnbokskaraktären Maja?

fredag 15 mars 2019

Vi firar att våren är på väg (hoppas vi) med en tävling. Nu har du chansen att vinna den färska nyutgåvan av Lena Anderson och Ulf Svedbergs fantastiska bokklassiker Maja tittar på naturen, tillsammans med en rolig Maja-pysselväska. Naturpysselväskan passar perfekt att ta med på utflykten och innehåller bland annat naturbingo och en naturdagbok.

För att vara med och tävla: Svara på följande frågor, maila dina svar till tavling@rabensjogren.se. Vi vill ha ditt svar senast den 22 mars. Glöm inte att också inkludera namn och adress dit vi kan skicka eventuell vinst. Vi kommer att utse 5 vinnare som får varsitt kit. 
Tävlingen är avgjord och vinnarna är kontaktade via mejl. Tack alla som deltog och grattis till våra fem vinnare!

1. När vintern kommer är det många fåglar som flyttar söderut för att sedan återvända till Sverige under våren. Men vilken av dessa fåglar stannar kvar i Sverige året runt?

a) Sädesärlan

b) Ladusvalan

c) Gråsparven

2. Vilken är din favoritblomma? Motivera!

Tävlingen pågår fram till 22/3 och vinnarna meddelas via mail senast 25/3.

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.