© Nils Karlsson Pyssling lekmiljö, Astrid Lindgrens Värld

Tävla & vinn familjepaket till Astrid Lindgrens Värld!

Du kan vinna en övernattning i Astrid Lindgrens Världs gästboende och två dagars entrébiljetter till både Astrid Lindgrens Näs och Astrid Lindgrens Värld.

måndag 03 juni 2019

Alla ska sova är Astrid Lindgrens klassiska vaggvisa och nu ges den ut i bokform sagolikt illustrerad av Marit Törnqvist. Det är en vacker visa om att långsamt komma till ro och sjöngs i filmen Alla vi barn i Bullerbyn. Men vem har tonsatt texten?

Så här gör du för att tävla:

1. Svara på frågan: Vem tonsatte texten till Alla ska sova?

2. Berätta varför ni vill besöka Astrid Lindgrens Värld!

3. Maila dina svar till tavling@rabensjogren.se

Tävlingen pågår t.o.m. 23 juni och vinnaren meddelas via mail senast 25 juni och presenteras även i nyhetsartikeln. Lycka till!

Tävlingen är avslutad och vinnare är Mikael Lindén. Varrmt grattis! 

I priset ingår en övernattning i Astrid Lindgrens Världs gästboende (granstuga 4-bäddar med dusch och wc), två dagars entrébiljetter till både Astrid Lindgrens Näs och Astrid Lindgrens Värld för två vuxna och två barn. Totalt värde 4580 kr. (Giltighetstid 2019, i mån av plats).

Marit Törnqvist, som illustrerat Alla ska sova, har arbetat med Astrids verk i 30 år och är dubbelaktuell med stora utställningen ”En lycklig ö – 30 år av ord och bild” på Astrid Lindgrens barndomshem Näs.

Läs mer om Astrid Lindgrens Värld: https://www.astridlindgrensvarld.se och Astrid Lindgrens Näs: http://www.astridlindgrensnas.se/

Läs mer om boken Alla ska sova här!

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev. Utgiven: mars 2019.

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.