Tävla och vinn ett Alfons-paket

Att börja förskoleklass kan vara både spännande och pirrigt. Vad passar bättre än att förbereda sig inför skolstarten tillsammans med Alfons Åberg?! 

onsdag 07 augusti 2019

Du kan vinna den sprillans nya boken Börja skolan med Alfons Åberg tillsammans med fem aktivitetsböcker där Alfons upptäcker bokstäver, siffror, klockan, färger och labyrinter, ett stort golvpussel, busskortshållare, reflex, bokmärke och namnlappar. 

Gör så här för att tävla: 

Svara på följande frågor, maila dina svar till tavling@rabensjogren.se. Vi vill ha ditt svar senast den 25 augusti. Glöm inte att också inkludera namn och adress dit vi kan skicka eventuell vinst, samt namnet på ditt barn (för namnlapparna). Vi kommer att utse 5 vinnare som får varsitt lyxigt paket.

Med grundfärgerna rött, gult och blått kan vi blanda till olika färger. Vilka färger får du om du blandar:

1. Rött och gult?

2. Gult och blått?

3. Blått och rött?

Tävlingen pågår fram till 25/8 och vinnarna meddelas via mail senast 27/8.

Tävlingen är avslutad. Varmt grattis till Elliott, Ida, Elwin, Majken och Charlie!

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.