Tävla och vinn årets adventsbok!

Den helt sanna julsagan om kentauren som ville komma hem är en spännande, rolig och actionfylld saga med en aktuell twist.

måndag 18 november 2019

Mats Strandberg och Sofia Falkenhem har skapat en spännande och stämningsfull julsaga i 24 kapitel om vänskap, hemlängtan och om att skilja sagor från sanning. Underbar högläsning för alla stora och små som otåligt väntar på julen – börja den första december och läs ett kapitel om dagen ända fram till julafton.

Nu kan du vinna Den helt sanna julsagan om kentauren som ville komma hem tillsammans med en julkalender och ett vackert julpynt att hänga i granen!

Gör så här för att tävla:

Svara på följande fråga och skicka ditt svar till tavling@rabensjogren.se. Vi vill ha ditt svar senast den 25 november. Glöm inte att också inkludera namn och adress dit vi kan skicka eventuell vinst. Vi kommer att utse 3 vinnare som får varsitt paket.

Årets adventsbok utspelar sig i samma universum som Mats och Sofias böcker om monstret Frank. Vad heter den coola bibliotekarien i böckerna?

Tävlingen pågår t.o.m. den 25 november och vinnarna meddelas via mail senast den 26 november.

Tävlingen har avslutats och vinnarna meddelats. Varmt grattis till Elise, Emma och Anki! 

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.
182 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår