Tävla och vinn ett exklusivt Räven och Tomten-paket!

I pop-up-versionen av Astrid Lindgrens julsaga Räven och Tomten finns luckor och effekter som förstärker bokens stämning och dramatik. Nu kan du vinna ditt eget exemplar tillsammans med 6 glasunderlägg med olika motiv ur boken.

tisdag 03 december 2019

Ta chansen att vinna ett paket som blir en fin julklapp till dig själv eller till någon du tycker om. De vackra glasunderläggen kommer Ohlsson & Lohaven

Gör så här för att tävla:

Svara på följande fråga och skicka ditt svar till tavling@rabensjogren.se. Vi vill ha ditt svar senast den 15 december. Glöm inte att också inkludera namn och adress dit vi kan skicka eventuell vinst. Vi kommer att utse 3 vinnare som får varsitt paket.

Astrid Lindgrens stämningsfulla berättelse Räven och Tomten med Eva Erikssons fantastiska bilder blev en stor succé när den gavs ut julen 2017. I år kommer den i form av en härlig pop-up-bok som bjuder på extra dramatik med effektfulla överraskningar, med tredimensionella uppslag och många luckor att öppna och kika bakom. En magisk julsaga!

Texten till det lilla juldramat hade tidigare publicerats på tyska och var Astrid Lindgrens egen tolkning av ett diktverk med samma namn.

Vem var författaren som skrev den ursprungliga dikten?

Tävlingen pågår t.o.m. den 15 december och vinnarna meddelas via mail senast den 17 december.

Tävlingen är avslutad och vi gratulerar Sara, Johanna och Mayra till vinsten! Rätt svar var Karl-Erik Forsslund.

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.