Tävla och vinn signerat konsttryck ur Mio, min Mio

Nyligen utkom Astrid Lindgrens älskade berättelse om Mio med nya illustrationer av Johan Egerkrans. Nu har du chans att vinna ett signerat konsttryck med motiv av Tegnérlunden.

onsdag 30 september 2020

Astrid Lindgren berättade att hon fick idén till Mio, min Mio när hon promenerade genom Tegnérlunden i Stockholm och gick förbi en ensam pojke på en bänk. Det var en mörk höstkväll och han såg så ensam och ledsen ut. Och hon lät honom bo på Upplandsgatan 13 eftersom hon såg honom försvinna in i den porten.

Nu kan du vinna ett signerat konsttryck, signerat av Johan Egerkrans. Motiv: Tegnérlunden. Gicléetryck 30x40 cm. Värde 1600 kr. Ram ingår inte.

Gör så här för att tävla:
1. Svara på nedanstående fråga.
2. Mejla ditt svar till tavling@rabensjogren.se senast den 9 oktober.
3. Glöm inte att inkludera namn och postadress dit vi kan skicka ev vinst.

Nioårige Bo Vilhelm Olsson, Bosse, bor på Upplandsgatan i Stockholm. Vad heter hans fosterföräldrar?

Vi vill ha ditt svar senast den 9 oktober. Vinnaren meddelas via mejl senast den 12 oktober.

Tävlingen är avslutad och vi gratulerar Cecilia Sundh till vinsten! Rätt svar är tant Edla och farbror Sixten.

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.
189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår