© The Astrid Lindgren Company / Design Ilon Wikland AB

Tävla och vinn ett härligt Karlsson på taket-paket!

Astrid Lindgrens älskade böcker om Karlsson på taket ges ut i en fin samlingsvolym. Det firar vi med en tävling! 

torsdag 14 oktober 2021

På fjärde våningen i ett hyreshus någonstans i Stockholm bor Lillebror. Uppe på taket, i en liten stuga bakom den stora skorstenen, bor en herre som heter Karlsson. Han är, enligt sig själv, en vacker, genomklok och lagom tjock man i sina bästa år. På ryggen har han en liten propeller och med den kan han flyga ... En dag bestämmer han sig för att landa hos Lillebror. Efter det blir ingenting sig likt.

Nu har du chans att vinna den nya samlingsvolymen Stora boken om Karlsson på taket tillsammans med en fin stengodsmugg med graverad text från Karlsson på taket.

Gör så här för att tävla:

1. Svara på nedanstående fråga.
2. Mejla ditt svar till tavling@rabensjogren.se senast den 20 oktober.
3. Glöm inte att inkludera namn och postadress dit vi kan skicka ev vinst.

Fråga: Lillebror har två syskon. Vad heter de? 

Vi vill ha ditt svar senast den 20 oktober och utser två vinnare som meddelas via mejl senast den 22 oktober. Lycka till! 

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

 

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår