Vinn en resa till Emil Werns Gotland!

I samband med Emil Werns 20-boksjubileum kan du nu tävla om en resa till Emils hemstad Visby!

onsdag 08 december 2021

Världsrekord i jul är den 20:e boken i den populära serien om Emil Wern – polisen Maria Werns son. Både vuxen- och barndeckarna är skrivna av Anna Jansson. Men vad hette den första boken i serien om Emil Wern?

Så här gör du för att tävla:

1. Svara på frågan: Vad heter den första boken i Anna Janssons barnboksserie om Emil Wern?

2. Berätta varför ni vill besöka Visby!

3. Maila dina svar till tavling@rabensjogren.se

Priset är en gratis resa med Destination Gotland för 2 personer tur och retur med bil från valfri destination (Visby, Nynäshamn och Oskarshamn) – gäller tom 31/8 2022 (i mån av plats).

Tävlingen pågår t.o.m. den 15 december och vinnaren meddelas via mail senast den 17 december och presenteras även i nyhetsartikeln. Lycka till!

Tävlingen är avslutad och vi gratulerar Emil Andersson till vinsten! 

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår