bok

Patriks snabbverkstad

Ulf Löfgren

Författare

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

1990-01-01
Svenska
3-6

Författare

Ulf Löfgren

Patrik, 5 år, har alltid mycket fix och meck för sig. När mamma tröttnar på att ha hans projekt över hela huset rycker farmor in. Han får en alldeles egen verkstad. Farmor textar snygga skyltar och skaffar jobbkeps åt Patrik. Och så sköter hon kontoret. Snart är de i full gång med sin verksamhet. Patrik lagar kranar, bygger båtar, målar hus, reparerar lok. Allt fixar han, fort och lätt - och resultatet blir alltid toppenbra.

Patriks snabbverkstad kom ut första gången 1969 och genom åren har flera generationer barn (och föräldrar) förundrats och tjusats av Patriks fantastiska verkstad.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

1990-01-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129408232

Antal Sidor

32

Höjd (mm)

210

Vikt (kg)

0.2

Bredd (mm)

170

 

Patrik och flygmaskinen

Om boken

Patriks pappa är upptäcktsresande och meddelar i brev att han inte kommer hem till jul. Då bestämmer sig Patrik för att rita och bygga en egen flygmaskin för att hämta hem pappa. Han lyckas och det blir en fantastisk upplevelse för dem båda! När de flyger hem över Rom, Paris och London passar pappa på att köpa några julklappar till Patrik, en flygarhjälm och en fallskärm. Den här berättelsen kommer nu tillbaka i Klumpe Dumpe-serien där den gavs ut 1966. Ulf Löfgrens bilder ger den rätta retrostämningen!

Ulf Löfgren, Ulf Löfgren

Patrik och flygmaskinen

Relaterat