bok

Moshi Moshi - Pysselbok (orange)

Merchandise

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2009-08-27
Svenska
3-6
Moshi Moshi är här!

Nu är de här! Möt alla söta, roliga, coola och fräcka Moshi-karaktärer. I Moshi-världen bor dessa olika Moshi-familjer och nu skall vi ut på äventyr med dem.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originaltitel

Moshi Moshi -Activitybook Orange

Originalspråk

Engelska

Serier

MoshiMoshiKawaii

Publiceringsdatum

2009-08-27

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129671414

Format

 

Moshi Moshi - Pysselbok (lila)

Om boken

Det myllrar av Moshi Moshi!Möt alla söta, fina Moshi-figurer. Det japanska formspråket har gjort succé bland svenska småbarnsföräldrar. En myllrande pysselbok för stora och små.

Moshi Moshi - Pysselbok (lila)

Var är Jordgubbs-Moshi?

Om boken

Nu är de här! Möt alla söta, roliga, fantasifulla Moshi-karaktärer i en härligt lekfull bok! I Moshi-världen bor massor med gulliga kaninfigurer. Läs om deras äventyr och leta efter exakt rätt Moshi-figur! En rolig, myllrande lekbok för stora och små. I Var är Jordgubbs-Moshi? får vi följa med på en vindlande utflykt; till svampskogen, havsstranden, Mums-parken, morotsslottet, jordgubbscaféet, racertävlingen, sjukhuset och månfestivalen. Vilka miljöer! Och så många roliga Moshi-karaktärer! Det här är den första bilderboken i serien med MoshiMoshiKawaii-böcker. Här gäller det att hitta Jordgubbs-Moshi och Super-Moshi och många av deras kompisar i alla de spännande miljöerna. "MoshiMoshiKawaii" är ett välkänt begrepp i Japan. Ordet "moshi" betyder egentligen "hej" och "kawaii" betyder "gullig", men används också mer allmänt för att beskriva något som är litet, charmigt och vackert. Kawaii handlar om att tycka om det som är gulligt - oavsett ålder. Kawaii tilltalar både barn och vuxna, och det stämmer in bra på Moshi-böckerna! Alla Moshi-figurerna har personliga egenskaper. De älskar att klä ut sig, de lever i fantasins och sagans värld och kan förvandlas till vad som helst: en cowboy, en sjöjungfru, en stjärna, ett bi ... Möjligheterna är oändliga! De bor i en värld full med färg och överraskningar, och deras små äventyr tilltalar barnen. Både vuxna och barn fascineras av de myllrande bilderna som är härligt färgglada och detaljrika. Det är en utmaning att leta reda på de olika figurerna. Det gäller att ha ögonen med sig, för många Moshi-kaniner är förvillande lika. En annorlunda, oemotståndligt läcker bilderbok.

Var är Jordgubbs-Moshi?

Relaterat