bok

Bajsfesten

Alex Schulman

Författare

Inbunden

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2010-09-13
Svenska
0-3

Författare

Alex Schulman

En morgon när pappan byter blöja på sin dotter visar det sig att hon inte bajsat. Han undrar varför, men får ett svävande svar. Dagen därpå har det ännu inte kommit bajs och inte dagen efter den. Pappan blir oroad och kräver att dottern Nikki, berättar vad som pågår. Nikki svarar att hon "sparar sig". Pappa vill veta till vad, men hon vill inte precisera på annat sätt än att lurigt konstatera: "Den som spar han har!" Efter flera veckors oroliga kontroller efter bajs och många luftningar utan blöja, på Nikkis initiativ, sker det oundvikliga, det blir en bajsfest!

Nikki är listig och rolig. En bajsfest, i det här formatet, är alltid oemotståndlig! Och luktfri. Bajsfesten utkom för första gången 2010 och släpps nu i nyutgåva.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-09-13

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129675528

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

266

Vikt (kg)

0.401

Bredd (mm)

226

Recensioner

BTJ

”Den första upplagan kom ut för exakt tio år sedan och att den nu lyfts fram i en ny upplaga ger den en smula klassikerstatus. Det är den verkligen värd! Helhetsbetyg: 5”

www.dn.se

”Emma Adbåge, en av Sveriges just nu bästa illustratörer”

"”Bajsfesten” är knappast Alex Schulmans största stund, men han är ett proffs med hög lägstanivå. Och med draghjälp av Emma Adbåge, en av Sveriges just nu bästa illustratörer, släpar sig boken till nivån över genomsnittet."Andreas Palmaer

hn.se

”Text och bild samspelar till en lyckad helhet.”

"Schulman är träffsäker, känslig och underfundig och når inte minst på grund av det lyckade samarbetet med Emma Adbåge säkert fram till såväl små som stora. Favoriten Adbåge håller stilen och den höga nivån. Det är levande och mönsterrikt. Den truliga bebisen fångas och fångar, liksom relationen mellan bebis och pappa. Text och bild samspelar till en lyckad helhet."Dalila Dorai

”infriade alla förväntningar” /Smålands-Tidningen

"För alla som följt Alex Schulmans nu nedlagda pappablogg blir Bajsfesten en härlig återupplevelse av de fantastiskt roliga konversationer han fört med sin dotter, som kan prata som en vuxen fast hon bara är en bebis. /.../ Jag var, som trogen följare av herr Schulmans pappablogg, mycket nyfiken på den här boken och den infriade alla förväntningar."Patricia Franzén

www.expressen.se

Dan Hallemar har läst Bajsfesten

"När man förlikat sig med tanken på att det här är en bok riktad ut i bloggosfären blir den möjlig att läsa som samtidssatir och som sådan fungerar Emma Adbåges illustrationer utmärkt." Dan Hallemar

blogg.mama.nu

”Helt ärligt, den är skitrolig”

"Ungarna skrattade som två galningar när jag läste den för dom. Sven tyckte att det var så hysteriskt kul att jag trodde att han skulle kvävas emellanåt.Så har ni barn med humor rekommenderar jag den varmt."

livetmedlina.blogg.se

”en bajsfest, i det här formatet, alltid är oemotståndlig!”

"Barn kommer att älska Nikki för att hon är listig och rolig och för att en bajsfest, i det här formatet, alltid är oemotståndlig! Och föräldrar kommer att känna igen sig i allt!"

anderssparring.blogspot.com

”..så vad väntar ni på? Köp skiten!”

"I kväll har vi läst Alex Schulmans och Emma Adbåges fenomenala bok "Bajsfesten" för barnen tre gånger. Det är den bästa bilderbok jag har tittat i på över ett år."

 

Bajsfesten

Om boken

En morgon när pappan byter blöja på sin dotter visar det sig att hon inte bajsat. Han undrar varför, men får ett svävande svar. Dagen därpå har det ännu inte kommit bajs och inte dagen efter den. Pappan blir oroad och kräver att dottern Nikki, berättar vad som pågår. Nikki svarar att hon "sparar sig". Pappa vill veta till vad, men hon vill inte precisera på annat sätt än att lurigt konstatera: "Den som spar han har!" Efter flera veckors oroliga kontroller efter bajs och många luftningar utan blöja, på Nikkis initiativ, sker det oundvikliga, det blir en bajsfest!Nikki är listig och rolig. En bajsfest, i det här formatet, är alltid oemotståndlig! Och luktfri. Bajsfesten utkom för första gången 2010 och släpps nu i nyutgåva.

Alex Schulman, Emma AdBåge

Bajsfesten

Relaterat