Omslagsbild: Stjärnmärkt

Bokserie: Systrarna Cahill (del 2)
Läsålder: 12-15

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2014-01-14
Recensionsdatum: 2014-02-03
ISBN: 978-91-29-68645-6

Stjärnmärkt

Stjärnmärkt tar oss tillbaka till ett alternativt New England i slutet av 1800-talet - en värld befolkad av häxor, tyngd av brödraskapets förtryck och en ödestyngd profetia.

Cate har gått med i systraskapet, en hemlig sammanslutning av häxor. Där axlar hon motvilligt den tunga bördan av att vara den utvalda, den häxa som en gammal profetia pekat ut som den som ska leda kampen mot brödraskapets tyranni och få till stånd en ny magisk tidsålder.

Men även inom systraskapet härskar intrigerna. Lojaliteter och tidigare allianser prövas, svek och faror lurar bakom varje hörn och systrarnas mod, kärlek och vilja att beskydda de man älskar testas till max.
Mer om författaren
135 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: januari 2014

SENASTE RECENSIONERNA

"Åh så jag har längtat efter den här boken."
stinasmusikhemsida.blogg.se
"Kort sagt, gillade ni första boken kommer ni inte bli besviken över denna. Den är precis lika bra och man sitter på spänn genom hela boken."
bokparadis.blogg.se
"Stjärnmärkt är en förtrollande bok som jag rekommenderar till de som vill läsa ha spännaning, magi och häxor. Jag ser verkligen fram emot nästa bok! / Marklars books

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår