Så här är vi som arbetsgivare Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsgivare

Norstedts Förlagsgrupp har 107 medarbetare och de flesta sitter i vårt hus på Riddarholmen. Fördelningen mellan kvinnor och män är 75 % kvinnor och 25 % män. Många hos oss har arbetat länge och vi vågar påstå att trivseln och gemenskapen mellan kollegor är mycket god. Något som utmärker medarbetare hos oss är ett starkt engagemang och en stolthet över att arbeta inom Norstedts Förlagsgrupp.

Vår ambition är att vara en mycket attraktiv arbetsgivare. Vi tycker att det är viktigt med utveckling och vi arbetar med kompetensutveckling genom att chef och medarbetare i de årliga medarbetarsamtalen talar om mål för det kommande året och identifierar den utveckling som behövs för att nå målen. 

Hos oss finns många intressanta och stimulerande tjänster. Som exempel kan nämnas Redaktör, Förläggare, PR-ansvarig, Kundtjänstmedarbetare, Assistent, Controller, Key Account Manager.

När vi söker personer till våra lediga tjänster letar vi efter medarbetare som har rätt kompetenskrav och gärna erfarenhet för jobbet som ska tillsättas. Men de personliga egenskaperna är också viktiga. Vi ser gärna personer som är drivna och energiska som stimuleras av förändring och utveckling, tillsammans med ett affärsmässigt intresse.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår