Omslagsbild: Systrars öde

Bokserie: Systrarna Cahill (del 3)
Läsålder: 12-15

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2015-01-22
ISBN: 978-91-29-68646-3

Systrars öde

Febern skördar offer i New London och Cate skulle kunna bota människor, men inte utan att avslöja sin kraft för Brödraskapet och själv riskera livet. De har redan avrättat många misstänkta häxor.

Som om det inte vore nog måste Cate dessutom försöka få Finn att minnas vad de hade tillsammans. Efter Mauras svek har Finn inget minne av Cate längre. Och Tess syner blir allt starkare, profetian om att en Cahillsyster kommer att döda en annan verkar inte längre osannolik.

Sista delen i trilogin om systrarna Cahill är full av romantik, magi, spänning och oanade vändningar. Böcker att sträckläsa!
Mer om författaren
135 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"Spotswood avslutar en fantasytrilogi för ungdomar med säkrare hand än när hon började, och ger Cahill systrarnas berättelse ett värdigt avslut."
owlandpussycat.se
"Det är en unik och tankeväckande serie som tar upp många aktuella frågor." "Jessica Spotswood är minst sagt en gudomlig författare. Hennes texter är lättsamma och har precis lagom tempo. Hon lyckas fängsla mig som läsare och hon har gjort det otroligt svårt för mig att lägga ifrån mig hennes böcker!"
iheartfantasy.blogg.se
"Jag kommer sakna den här serien väldigt mycket!"
fridasbokhylla.blogspot.se
"Spännande och intressant fantasy om häxsystrar"
www.litteraturmagazinet.se

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår