Omslagsbild: Spökstaden

Bokserie: Miss Peregrine (del 2)
Läsålder: 12-15

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2014-06-19
Recensionsdatum: 2014-06-23
ISBN: 978-91-29-68680-7

Spökstaden

Hollow City
Fortsättningen på Miss Peregrines hem för besynnerliga barn tar vid där den första boken slutar.

Efter att ha klarat sig från Miss Peregrines ö, flyr Jacob med sina nya vänner till den märkliga staden London. Där träffar de en farlig galning som heter Caul. Han visar sig vara bror till Miss Peregrine och han är ute efter barnens krafter. Jacob är den enda som kan rädda sina vänner från en säker död.

Precis som den första boken är Spökstaden full av spöklika foton som författaren har hittat hos olika samlare. Spökstaden är en besynnerlig historia med märkliga foton, ett äventyr som kan läsas av alla från 12 år och upp.
Mer om författaren
56 kr Bok - Pocket
Utgiven: augusti 2015

Ransom Riggs växte upp i Florida, men bor sedan ett tag tillbaka i landet för besynnerliga barn – Los Angeles. Han har en examen i engelska från Kenyon College och en från University of Southerns California’s School of Cinema-television. Han ärt gift och förutom att samla på märkliga gamla foton har han skrivit flera prisbelönta kortfilmer. Han knäcker extra som bloggare och reseskribent; hans resereportage, Strange Geographies, finns att läsa på mentalfloss.com och på ransomriggs.com. Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är hans första roman.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår