Omslagsbild: Jag går dit du går


Läsålder: Unga vuxna

Översättare: Helena Stedman
Utgivningsdatum: 2013-06-12
Recensionsdatum: 2013-06-24
ISBN: 978-91-29-68706-4

Jag går dit du går

Den kvällen sa Ingrid till Caitlin: Jag går dit du går. Men i gryningen var Ingrid borta.

Ingrids självmord ställer hela Caitlins tillvaro på ända, hon är chockad, ensam och alldeles tom. Plötsligt känner hon inte igen livet. Ett liv utan konsten, skratten och musiken som hon delade med sin bästa vän.

Men Ingrid lämnade efter sig något, under Caitlins säng. I sin dagbok skrev hon om sitt avsked, bara till Caitlin. Dagboken blir ett sätt för Caitlin att komma igenom sorgen och att hitta tillbaka till en tillvaro hon står ut med. Sakta, sakta blir livet allt bättre, hon får nya vänner, och i korta stunder känner hon sig nästan lycklig.

Nina LaCours debutroman är otroligt sorglig, helt osentimental, men också full av hopp. Både Caitlin och Ingrid är karaktärer man bär med sig länge.
Mer om författaren
130 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: juni 2013

SENASTE RECENSIONERNA

"Från första sidan var jag fast." "Jag grät och log om vartannat. Och det var helt fantastiskt." The world of books that I live in
mylifestylebyelvira.blogspot.fi
Photo

Nina LaCour är författare och bosatt i Oakland, Kalifornien. Jag går dit du går är hennes debut. Hennes andra roman, Inte vem som helst, kommer på svenska 2014.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår