Omslagsbild: Det lilla huset i Stora skogen

Bokserie: Lilla huset på prärien (del 1)
Läsålder: 9-12

Översättare: Jadwiga P. Westrup
Utgivningsdatum: 2013-09-04
Recensionsdatum: 2013-09-23
ISBN: 978-91-29-68851-1

Det lilla huset i Stora skogen

Det var en gång en liten flicka som bodde i Stora skogen i en grå timmerstuga. Det fanns inga andra hus. Det fanns inga vägar. Det fanns inga människor. Det fanns bara träd och vilda djur. Men inne i det lilla huset hos far och mor och systrarna var det varmt och tryggt.

Den lilla flickan hette Laura och det här är den första av böckerna om henne.

Laura Ingalls Wilders böcker om nybyggarlivet i Amerika i slutet av 1800-talet har älskats av generationer. Mest känd är hennes andra bok, Det lilla huset på prärien, som har fått namnge hela serien.
Mer om författaren
123 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: september 2013
Photo

Laura Ingalls Wilders (1867–1957) böcker om nybyggarlivet i Amerika i slutet av 1800-talet har älskats av generationer. Mest känd är hennes andra bok, Det lilla huset på prärien, som har fått namnge hela serien. Laura Ingalls Wilder skrev de delvis självbiografiska böckerna som sextioåring. Hon hade berättat historierna om sin uppväxt för sin dotter, och det var dottern som till slut övertalade henne att skriva ner berättelserna. Det kom att bli åtta böcker där vi får följa Lauras liv från småbarnsåren till nygift 18-åring.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår