Omslagsbild: Tusen och en chans

Läsålder: 12-15

Översättare: Helena Stedman
Utgivningsdatum: 2014-02-26
Recensionsdatum: 2014-03-31
ISBN: 978-91-29-69082-8

Tusen och en chans

Femtonåriga Zoe har en fruktansvärd hemlighet som hon inte kan berätta för någon. Men så hör hon talas om en dödsdömd fånge i Texas. Han måste veta allt om hemligheter, lögner och skuld. Och mord.

Med brustet hjärta och vass penna börjar Zoe skriva brev till Stu, mannen i fängelse - en historia om kärlek, svek och ond bråd död.

En romantisk bladvändare av Annabel Pitcher vars signum är att skriva om allvarliga ämnen med mycket humor och värme och med en osannolik tonsäkerhet.
Mer om författaren
132 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: februari 2014

Annabel Pitcher är född 1982 och arbetar som lärare. Min syster är i tusen bitar är hennes debutbok. Manuset väckte stor uppmärksamhet i Storbritannien och efter en upphettad budgivning köpte Orion rättigheterna (för ett sexsiffrigt belopp).

"If there was a book to redifine the phrase 'emotional rollercoaster' it's this one"
Sugar Magazine

"Brilliantly observed and packing huge emotional punch, this impressive debut manages to be heartbreaking, poignant and hilariously funny, and quite unputdownable."
The Bookseller

"If this book doesn't go viral, I'll eat Jamie's Spiderman t-shirt."
The BookBag

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår