Omslagsbild: Själarnas bibliotek

Bokserie: Miss Peregrine (del 3)
Läsålder: 12-15

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2016-06-29
ISBN: 978-91-29-69356-0

Själarnas bibliotek

En pojke med övernaturliga krafter. En armé av livsfarliga monster. Ett avgörande slag om de besynnerliga barnens framtid.

Äventyret som började med Miss Peregrines hem för besynnerliga barn och fortsatte med Spökstaden, avslutas nu med den spännande tredje delen, Själarnas bibliotek.

Nu är de här igen de besynnerliga barnen! Tiden håller på att rinna ut. En galning är på jakt efter dem och miss Peregrine befinner sig fortfarande i fara. Jacob Portman och Emma Bloom tvingas genomföra det allra farligaste av räddningsuppdrag. De färdas genom ett landskap märkt av krig, träffar nya vänner och utsätts för större fara än någonsin tidigare. Kommer Jacob att bli sig själv igen? Blir han åter den hjälte som han en gång var?

En besynnerlig historia med 50 nya märkliga foton, ett äventyr som kan läsas av alla från 12 år och uppåt.

Mer om författaren
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2016
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: januari 2018

Ransom Riggs växte upp i Florida, men bor sedan ett tag tillbaka i landet för besynnerliga barn – Los Angeles. Han har en examen i engelska från Kenyon College och en från University of Southerns California’s School of Cinema-television. Han ärt gift och förutom att samla på märkliga gamla foton har han skrivit flera prisbelönta kortfilmer. Han knäcker extra som bloggare och reseskribent; hans resereportage, Strange Geographies, finns att läsa på mentalfloss.com och på ransomriggs.com. Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är hans första roman.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår