Omslagsbild: Brune

Bokserie: Brune (del 1)
Läsålder: 6-9

Översättare: Sofia Nordin
Utgivningsdatum: 2015-05-11
Recensionsdatum: 2015-05-25
ISBN: 978-91-29-69477-2

Brune

På dagen är Rune Rune, men på natten är Rune Brune - en superhjälte som inte är rädd för någonting. En fantastisk bok om vänskap, saknad och vad som händer när superkrafterna inte riktigt räcker till.

Brune är poeten Håkon Övreås barnboksdebut. Hemma i Norge mottogs boken med öppna armar och belönades bland annat med Norske Barne- og Ungdomsbokforfatteres debutantpris Trollkrittet.

Vinnare av Nordiska Rådets pris för barn- och ungdomslitteratur 2014.
Mer om författaren
113 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2015
89 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2015

SENASTE RECENSIONERNA

"... en sällsynt stärkande berättelse i konsten att komma över en stor sorg för egen maskin och så småningom med hjälp av andra."
www.expressen.se
Photo

Poeten Håkon Övreås barnboksdebuterade med titeln Brune. Hemma i Norge mottogs boken med öppna armar och belönades bland annat med Norske Barne- og Ungdomsbokforfatteres debutantpris Trollkrittet. Den vann även Nordiska Rådets pris för barn- och ungdomslitteratur 2014.

Øvind Torseters roliga illustrationer för tankarna till Gummitarzan av Ole Lund Kirkegaard och Martin Olczaks Megakillen.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår