Omslagsbild: Vampyrer på Sergels torg

Bokserie: Jacks förbannelse (del 1)
Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2016-07-27
Recensionsdatum: 2016-08-27
ISBN: 978-91-29-69859-6

Vampyrer på Sergels torg

Höstterminen har börjat och Jack har fått en kompis i klassen, Wanda! Det är härligt, men också lite besvärligt. Jack har så många hemligheter som han inte får avslöja för någon. Som att han är trollkunnig till exempel. Och att hans föräldrar har som jobb att ta hand om älvor, sjöodjur och andra mystiska varelser. Extra jobbigt blir det när Jack tar med sig Wanda hem efter skolan och plötsligt hittar en liten skogspyssling vid kaffebryggaren. En skogspyssling som kommer med oroväckande besked.

Vampyrer på Sergels torg är första delen i serien Jacks förbannelse, som tar vid där succéserierna Jakten på Jack och Spådomen om Jack slutar. En perfekt läsa själv-bok ­ lagom lång, högt tempo och med cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare. Anna Sandlers bilder ger liv åt fantastiska varelser och spännande miljöer!

Mer om författaren
126 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2016
79 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2016
69 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Anastasios Soulis
Utgiven: maj 2017

Martin Olczak är född 1973 och har givit ut ett tjugotal barnböcker, inte minst äventyrsserien Jakten på Jack och böckerna om Megakillen. Han har också skrivit tv- och filmmanus och jobbat som journalist. 2013 romandebuterade han för vuxna med Akademimorden (Norstedts).

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår