Omslagsbild: Den sista stjärnan

Bokserie: Femte vågen-trilogin (del 3)
Läsålder: 12-15

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2017-03-10
Recensionsdatum: 2017-03-18
ISBN: 978-91-29-68778-1

Den sista stjärnan

Fienden är De andra. Fienden är vi. De är här nere, de är där upp, de är ingenstans. De vill ha jorden, de vill att vi ska ha den. De kom för att utplåna oss, de kom för att rädda oss.

Bakom gåtorna finns en sanning. Cassie har blivit förrådd. Det har även Ringer. Zombie. Nugget. Och alla 7,5 biljoner människor som brukade leva på vår planet. Förrådda, först av De andra, men nu av oss själva.

Jordens kvarvarande överlevare måste bestämma vad som är viktigast att rädda sig själva, eller rädda det som gör oss mänskliga.

Den sista stjärnan är den sista och avslutande delen i Femte vågen-trilogin.

Mer om författaren
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2017
119 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Yanceys språk är synkront med sitt ämne: klurigt och gåtfullt, och där med ibland svårtytt, men det är också elegant och njutbart.” /BTJ

Rick Yancey har skrivit en mängd böcker både för vuxna och unga vuxna. Han har nominerats till flera pris för sitt författarskap, bland annat Carnagiemedaljen för ungdomsboken The Extraordinary Adventures of Alfred Kropp.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.