Omslagsbild: Botanicum


Läsålder: 9-12

Översättare: Annika Meijer
Utgivningsdatum: 2017-03-10
Recensionsdatum: 2017-03-18
ISBN: 978-91-29-70198-2

Botanicum

Välkommen till museet som är öppet varje dag, året om! Den stora, fantastiska djurfaktaboken Animalium har gjort dundersuccé i en rad länder, och nu är det växternas tur! En bok för blomälskare, bokälskare och skönhetsälskare i alla åldrar. Njut av ett utsökt bildmaterial och spännande fakta. Här presenteras fler än 200 växter, alla detaljrikt avbildade och framställda precis som i ett riktigt gammaldags museum. En bok som passar både vuxna och barn och är dessutom en skönhetsupplevelse! Vi vandrar genom salarna, kikar i montrarna och får veta massor om svampar, lavar, örter, gräs, blommor och träd.

Botanicum håller högsta kvalitet och de utsökt vackra, detaljerade bilderna är skapade i samma tradition som gammaldags planschverk!

Mer om författaren
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2017
”Med ömsint kärlek till växtriket bjuder den brittiska illustratören Katie Scott och professorn i biologisk mångfald Kathy Willis in alla blivande växt- och svampforskare till en makalös rundvandring.”
www.kuriren.nu
”Vår tids praktverk för barn” ”En annan lyckad uppföljare är förstås ”Botanicum”, systerboken till praktverket ”Animalium”, båda med hänförande bilder av Katie Scott.”
www.dn.se
"Oavsett om hon målar gräs, kottepalmer eller orkidéer så gör hon det på ett väldigt inbjudande sätt. Här kommer bokens stora format verkligen till sin rätt."
www.natursidan.se
"Sidorna är så utsökta att man vill rama in och dekorera hemmet med dem. En bok att njutläsa, om och om igen!" /Amelia

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår