Omslagsbild: Kalle och Elsa gräver en fälla


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2017-05-26
Recensionsdatum: 2017-05-27
ISBN: 978-91-29-70336-8

Kalle och Elsa gräver en fälla

Kalles och Elsas efterlängtade stranddag är äntligen här! Havet glittrar och sanden är mjuk. Simdelfinen är med. Och parasoll, saft och fika.
Och viktigast av allt: spadar. Här ska grävas! Gropen blir hur djup som helst.
Vad kommer de att fånga i fällan? Ett havsodjur, tror Kalle. Elsa tror en valhaj, en sjöstjärna eller ett sjölejon. Eller kanske ett strandlejon?
Något är det i varje fall som hamnar där till sist. Något stort.

Jenny Westin Verona text är full av berättarglädje och Jesús Veronas sprakande bilder gestaltar exakt hur galet äventyrlig en dag på stranden kan vara för två små fantasifantaster.

Mer om författaren
126 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
74 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2017

SENASTE RECENSIONERNA

"Kalle och Elsa gräver en fälla är en charmfull och fängslande högläsning. Helhetsbetyg: 4." /BTJ "Språkets lekfulla ordglädje fångas finurligt upp i bilderna, som när barnen funderar över sjölejon och strandlejon samtidigt som ett lejon ligger bredvid dem. Illustrationerna manar fram den magiska fantasivärlden och atmosfären vid havet med en säker blandning av dramatik och inlevelse - Kalle och Elsa gräver en fälla är en charmfull och fängslande högläsning. Helhetsbetyg: 4."

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår