Omslagsbild: Älskade djur


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2017-05-19
Recensionsdatum: 2017-05-27
Mediekontakt: Erika Bjurling
ISBN: 978-91-29-70391-7

Älskade djur

Pino älskar djur och går på upptäcktsfärd i parken, han spanar på allt som finns där.
I parken frågar alla små djur sina föräldrar: Hur mycket älskar du mig? Svaren de får är vackra, roliga, prickiga och mjuka precis som djuren är.

En gullig och varm bok med det starkaste av innehåll kärlek. Perfekt att läsa för nån du älskar. Inkluderande och söt historia om att visa kärlek.

Mer om författaren
123 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
74 kr Nedladdningsbar bok - E-bok
Utgiven: maj 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Uttryckssätten skiftar lika mycket som det finns olika sorters djur. Här har Per José Karlén har verkligen använt hela skalan av färger och former för att förmedla mångfalden. Helhetsbetyg: 4” /BTJ

Per José Karlén är illustratör och författare, baserad i London, Stockholm och Leksand. Han har studerat på Royal College of Art och Central Saint Martins School of Art and Design i London, samt på Parson School of Art i New York. Hans formspråk fullständigt exploderar i fantastiska figurer och färger. Han leker fram moderna kurbitsar, regnskogskryp och frodig växtlighet, allt i en härlig och detaljrik mix.

"Färgerna ska vara som en godispåse. Det ska vara salt, surt, beskt och sött", säger Per José Karlén.

Per vann Rabén & Sjögrens debutantpris 2004 för Boken om känslor. Han har sedan kommit ut med Galleri Galosch och Boken om drömmar, men även illustrerat Rabén & Sjögrens katalog 2007, i Kamratposten och nu senast utsmyckat en Gibsongitarr som såldes på en välgörenhetsgala till förmån för musikterapi och ungdomar med cancer (UK).

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår