Omslagsbild: Väntar tills natten kommer


Läsålder: Unga vuxna

Utgivningsdatum: 2017-06-12
Recensionsdatum: 2017-06-17
ISBN: 978-91-29-70451-8

Väntar tills natten kommer

Jag ryser till så fort den kalla nattluften glider in genom glipan. Mina fötter trevar sig ut på altanen och brädorna knarrar till under mig. Jag skjuter försiktigt igen dörren, går fram till altanens brant och klamrar mig fast vid en av de tjocka pelarna som håller upp taket. Ljuset återvänder, och för första gången ser jag vart det kommer ifrån. Det kommer från sjön.

Efter ett års distansförhållande är det dags: tonårskillarna Lukas och Sam ska äntligen få en hel sommar för sig själva, i en fiskestuga vid Vänerns kant som de får hyra i utbyte mot lite enklare renoveringsjobb. Men det blir inte helt som de tänkt sig Vad är det egentligen för ljussken som syns över sjön, varför känns allt som står i den gamla dagboken så bekant, och är det något mer än ensamheten som hemsöker Lukas?

Väntar tills natten kommer är en nervkittlande spökhistoria om obesvarad kärlek, hämnd och att börja om från början. Christoffer Holst är sedan tidigare författare till flera feelgood-romaner för vuxna. Detta är hans första rysare, och även den första delen i en serie fristående sommarskräckisar för unga vuxna.

Mer om författaren
149 kr Bok - Flexband
Utgiven: juni 2017
99 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: juni 2017

SENASTE RECENSIONERNA

”Historien är lågmäld men mellan raderna ruvar något som gör den större. Berättandet är filmiskt på ett självklart och okomplicerat vis.” [...] ”Men jävlar vad rysligt läskigt det blir med tiden.” Anna Liv Lidström
Dagensbok.com
”Jag kan lova att den passar precis lika bra nu i höstmörkret om ni är sugna på ett spännande och lagom rysligt mysterium.”
Beas bokhylla
” ... en otroligt läskig skräckhistoria med skickligt utportionerade händelser av det klassiskt otäcka slaget ...” Lotta Olsson ”'Väntar tills natten kommer' är en otroligt läskig skräckhistoria med skickligt utportionerade händelser av det klassiskt otäcka slaget, så att man efteråt undrar om det bara var hjärnspöken eller om det faktiskt var ett ljud?Tills man inte undrar längre utan gallskriker.”
www.dn.se

NYHETER

Smygläs ett kapitel ur spökrysaren, Det andra inte ser

Christoffer Holst är tillbaka med en ny spökrysare för unga vuxna.
Det andra inte ser är en nervkittlande historia om galenskap och mörka hemligheter i det förflutna, men också en berättelse om familj, vänskap och förälskelse.

Fotograf: Göran Segeholm

”Adrenalin är härligt!”

Författaren Christoffer Holst är aktuell med Väntar tills natten kommer, en skräckis för unga vuxna.

Se fler nyheter

Christoffer Holst är född 1990 och bosatt i Stockholm. Han arbetar som redaktör på Printz Publishing och har hittills skrivit fyra romaner för vuxna och en för ungdomar.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår