Omslagsbild: Utslängd från zoo


Läsålder: 3-6

Översättare: Lotta Olsson
Utgivningsdatum: 2017-09-04
Recensionsdatum: 2017-09-16
ISBN: 978-91-29-70078-7

Utslängd från zoo

Moster Meg är inte som andra vuxna. Hon håller hus lite överallt på jordklotet, sexåriga Emma tror att hon är något slags upptäcktsresande, eller kanske hemlig agent?
En dag ringer det på dörren och där står Moster Meg.
"Emma, sötis!" säger hon. "Skynda på nu, vi har massor att göra på zoo i dag!"
Det är bara för Emma att klä sig i den fula leopardtröjan som moster Meg räcker fram, sätta sig bakom henne på den gamla vespan och följa med. Men varför finns det en stor förbjudet-skylt vid zoo-entrén med moster Megs överkorsade ansikte på?

Mer om författaren
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017
65 kr Nedladdningsbar bok - PDF
Utgiven: oktober 2017

SENASTE RECENSIONERNA

"Megan Everett Skarsgård berättar med friskt humör och glimten i ögat i sin debut som barnboksförfattare. Maria Nilsson Thores illustrationer tar god plats både på uppslagen och i berättandet. Helhetsbetyg: 4." Ulf Malmqvist, BTJ

Megan Everett Skarsgård är filmproducent och manusförfattare. Hon debuterade som barnboksförfattare med Utslängd från zoo, illustrerad av Maria Nilsson Thore. Historien kom till efter ett misslyckat försök att få sitt syskonbarn att pröva på lite galna saker som hon själv hade velat vara med om som ung.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.