Omslagsbild: Övergångarna

Bokserie: Landet Verdisia (del 1)
Läsålder: 9-12

Utgivningsdatum: 2017-09-21
Recensionsdatum: 2017-09-30
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-70407-5

Övergångarna

Antons morfar har precis dött i en bilolycka, och på begravningen dyker en främmande man upp. Han säger att han och morfar var arbetskamrater för länge sen, men stämmer det? Ingen verkar känna honom.

Några dagar senare får Anton ett mystiskt brev. Brevskrivaren vill träffa honom, hen har något viktigt att berätta. Vem var morfar egentligen? Vad var han inblandad i? Och var hans död verkligen en olycka? Hemligheten visar sig vara större och hemskare än Anton hade kunnat föreställa sig. Den innefattar vålnader, hemliga agenter och en tunnel som leder någon helt annanstans.

Övergångarna är en spännande historia som tar sin början här i vår värld men fortsätter in i en annan. Urban fantasy när den är som allra, allra bäst!

”Jag läste den i ett svep, och kunde inte slita mig. [...] Jag ser väldigt mycket fram emot att få läsa en fortsättning om Verdisia!”
Carolina läser
”'Övergångarna' är första delen av en lovande action-fantasy-berättelse som delvis andas klassiker som Astrid Lindgren och CS Lewis, men också hämtar näring ur modernare förebilder.”
Dagens Nyheter
”Vansinnigt spännande!”
Prickiga Paula
”Det är ett perfekt boktips till alla från 9 år som vill läsa något spännande.”
Agnes bokblogg

NYHETER

Saga möter kalla kriget

Vi pratar med författarna bakom den nya boken Övergångarna, en övernaturlig spionroman för unga. 

Foto: Göran Segeholm
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017
101 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2017

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår