Omslagsbild: Katten Nils tar sig ton(fisk)

Bokserie: Katten Nils (del 3)
Läsålder: 6-9

Utgivningsdatum: 2017-08-11
Recensionsdatum: 2017-08-19
ISBN: 978-91-29-70415-0

Katten Nils tar sig ton(fisk)

Det svänger hos Katten Nils som löser ett mysterium i en parallell verklighet styrd av musik och skaffar vandrande pinnar som husdjur. Knasigt och påhittigt i en salig blandning, alltid kul och spännande.

Katten Nils är en av de stora läsarfavoriterna i Kamratposten sedan 2007. Nu kommer serien om Nils och hans knasiga kattgäng med ny bok. I halsbrytande och hutlöst roliga strippar får vi följa den inte så smarta Katten Nils som är kär i Lisa Sylt. Och kompisarna Morris, Kattis, Semlan och Tigris m.fl. Ibland dyker Elake Morr upp och då får man passa sig.

111 kr Bok - Häftad
Utgiven: augusti 2017
74 kr Nedladdningsbar bok - PDF
Utgiven: augusti 2017

SENASTE RECENSIONERNA

"Albumet håller god och jämn nivå. Allt är vältecknat, lekfullt kul och lagom spännande. Helhetsbetyg: 4." Gunnar Åberg, BTJ

NYHETER

Katten Nils firar 10 år!

I år är det 10 år sedan en gul, inte så smart katt dök upp i KP. Sedan dess har serien blivit en av de stora läsarfavoriterna i tidningen och nu finns även tre serieböcker utgivna om Katten Nils och hans vänner. Vi bad Johanna Kristiansson och Joakim Gunnarsson berätta om hur katten föddes.

Jag heter Johanna Kristiansson och ritar mestadels för barn. Jag är mångfacetterad, men har flest fans hos den yngre publiken :)

Det blir mycket serier, men även en del läromedels- och barnboksillustration, korsord och pyssel. Och så flänger jag runt och håller i serieworkshops för barn på skolor och bibliotek, mycket roligt!

Jag tecknar serierna om Katten Nils och hans vänner tillsammans med kollegan Joakim Gunnarsson. Den har gått i Kamratposten sedan 2007. Jag gör även serien "Bittra Djur" tillsammans med Jonas Darnell i serietidningen Herman Hedning.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår